1396/10/07

نخستین جشنواره ملی عکس دست های پاک ، نجات بخش زندگی  در دانشگاه علوم پزشکی برگزار می شود.

به گزارش وب دا،  جشنواره ملی عکاسی دست های پاک ، نجات بخش زندگی با همکاری ادارات ، سازمانها و انجمن عکاسان خراسان رضوی  از ۵ دی ماه الی ۵ بهمن ماه در مشهد برگزار می شود.

دکتر محمد حسن اعلمی دبیر علمی جشنواره  گفت :  بهداشت دست مهمترین و ساده ترین راه پیشگیری از عفونت در جامعه و بیمارستان ها است وبرای مراقبت ایمن نیاز به دست های تمیز است.

دکتر اعلمی افزود:هر ساله شاهد همه گیری عفونت های اسهالی و تنفسی در جامعه هستیم که معمولا از مهد کودک ها و مدارس آغاز می شود.بهداشت دست ها به روش صحیح می تواند تا حد زیادی از ابتلا به این عفونت ها جلوگیری کند. "دست های پاک نجات بخش زندگی" شعار بامسمای سازمان جهانی بهداشت است. همبستگی جامعه و بیمارستا ن ها برای ترویج فرهنگ بهداشت دست باعث صرفه جویی در هزینه ها و اقتصاد مقاومتی می شود.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد :این جشنواره در سه گروه۱. دست اندرکاران سلامت (تمام کارکنان بهداشتی و درمانی وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی)۲- دانش آموزان مقطع متوسطه دو (استان خراسان رضوی)

۳- آزاد (تمامی عکاسان اعم از آماتور و حرفه ای) برگزار می شود .

ادامه خبر

توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !
کاربر 1     1396/10/17   22:38:00
سلامم فرم اطلاعات فردی که تو فرخوان گفته بودید از کجا باید دانلود کنیم